Organizarea unei nunti costa o avere, insa in ultima perioada chiar si participarea la un astfel de eveniment poate sa lase urme serioase in buzunarul participantilor.

Circa 43% dintre americani au refuzat sa participe la nunti din motive financiare, potrivit unui sondaj realizat de American Consumer Credit Counseling si citat de Marketwatch.com.

Un american obisnuit cheltuieste in medie 539 dolari pentru a participa la o nunta, incluzand cheltuieli precum cazarea la hotel, petrecerea burlacilor saut darul de nunta. Cheltuielile au crescut astfel cu 60% fata de 2012.

Desigur, aceste cheltuieli sunt cu mult mai mici decat costul organizarii unei nunti, estimat la 28.400 dolari de catre website-ul TheKnot.com.

Unii americani sunt insa „fortati” sa participe la nunti, in special la cele ale unor membri de familie, astfel ca 36% dintre participanii la sondaj spun ca au apelat la imprumuturi pentru a participa la o nunta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri