Raiffeisenbank Austria, subsidiara a grupului bancar Raiffeisen International, a anuntat ca va decide asupra fuziunii cu Impexbank din Rusia, la sfarsitul anului, informeaza Rompres.

Impexbank, una dintre primele treizeci de banci ale Rusiei, care a avut, dupa standardele internationale (International Financial Reporting Standards sau IFRS), active in valoare de 1,9 miliarde dolari, anul trecut, in crestere cu 35 la suta fata de 2004, a fost cumparata de Raiffeisen International in luna mai.

Raiffeisen International este divizia holdingului RZB-Group, responsabila pentru activitatile din Europa Centrala si de Est. Raiffeisen Zentralbank sterreich AG (RZB) controleaza 70 la suta din Raiffeisen International. in Europa Centrala si de Est, Raiffeisen International este cea mai extinsa retea bancara, cu 15 sucursale si 14 companii de leasing.

Raiffeisen International Bank-Holding AG a inregistrat profituri nete consolidate de 382 milioane euro, in 2005, in crestere cu 83 procente fata de anul 2004, cresterea fiind considerata de managementul bancii drept un record.

Raiffeisen International Bank-Holding AG (Raiffeisen International) a achizitionat, la finele anului trecut, Joint Stock Post Pension Bank Aval (Banca Aval), cea de-a doua mare banca din Ucraina.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri