Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost ranit grav intr-un accident de schi, duminica dimineata, in statiunea Meribel, sustine postul de radio Europe 1, citat de L'Equipe.

Schumacher a suferit un traumatism cranian dupa ce a cazut in timp ce schia si a fost transportat la spital, relateaza Mediafax.
Directorul general al statiunii, Christophe Gernignon-Lecomte, a confirmat accidentul pentru RMC si a subliniat ca Schmacher era agitat dar constient: "Nu stiu cu adevarat gravitatea accidentarii, deocamdata are loc o ancheta. El a cazut la 11.07, in afara pistei, la Meribel. Avea casca si s-a lovit cu capul de o stanca. Interventia a fost rapida, la ora 11.15, el fiind transportat cu elicopterul la spital. Era socat, putin agitat, dar constient. Probabil este un traumatism cranian, dar nu este grav".
Michael Schumacher, in varsta de 44 de ani, este septuplu campion mondial la Formula 1 (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004). El a castigat in cariera 91 de Mari Premii in 307 participari si s-a retras din activitate in 2012.

Sursa foto: Agerpres foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri