Gigantul german Henkel, unul din principalii jucatori din industria bunurilor de larg conum, a renuntat la planurile sale de achizitii intrucat contextul actual ofera putine oportunitati in acest sens, a declarat Kasper Rosted, CEO-ul companiei, scrie Reuters.

Declaratiile sefului Henkel vin in contract cu viziunea unui alt reprezentant din boardul de conducere al companiei, potrivit caruia acesta este momentul potrivit pentru ca producatorul se concentreze din nou pe achizitii.

“In contextul acesta de piata exista putine companii de vanzare. Cred insa ca oportunitatile vor aparea in urmatorii trei ani”, a spus Rosted.

Acesta afirma in luna noiembrie ca producatorul are pregatite 4 mld. euro pentru posibile achizitii.

Henkel Romania a fost infiintata in 1994 si are in prezent peste 550 de angajati si un portofoliu care cuprinde peste 30 de marci si mii de produse, de la cosmetice, detergenti, adezivi comerciali si profesionali pana la tehnologii.

Grupul german are 47.000 de angajati si a inregistrat in anul fiscal 2012 vanzari de 16,5 miliarde euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri