Politistii francezi au arestat, sambata dupa-amiaza, cinci romani suspectati ca au furat 1,5 tone de cupru dintr-o companie, relateaza Le Progres, in editia electronica de luni, citat de Mediafax.

Circuland pe autostrada A43, la nivelul localitatii Saint-Priest, la bordul une furgonete Mercedes, soferul, care nu purta centura de siguranta, a fost oprit de politie. Agentii care au efectuat controlul au descoperit in vehicul prezenta unor bobine, manusi si, mai ales, cabluri electrice a caror provenienta era dubioasa.

Primele investigatii au permis sa se stabileasca faptul ca aceste cabluri fusesera furate in aceeasi zi din compania CDR din Heyrieux (Isère).

Persoanele respective, de nationalitate romana si care locuiau intr-o tabara din Saint-Fons, au fost plasate in arest preventiv. Unul dintre suspecti face obiectul a doua mandate de cautare. Ceilalti sunt deja cunoscuti politiei pentru fapte de aceeasi natura. Ei vor fi prezentanti luni Parchetului din Lyon, care ar putea decide deschiderea unei anchete judiciare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri