Romanul Victor Spirescu, primul imigrant care a venit in Marea Britanie sa lucreze dupa ridicarea ridicarea restrictiilor pe piata muncii, a disparut fara urma si a renuntat de bunavoie la locul de munca, sustin fostii sai colegi de la spalatoria auto, relateaza Daily Mail, in editia electronica, potrivit Mediafax.

Angajatii de la spalatoria auto din Biggleswade (comitatul Bedfordshire) au povestit ca romanul Victor Spirescu s-a intors dupa prima zi de munca in apartamentul in care locuia impreuna cu colegii sai, si-a facut bagajul, si-a luat toate lucrurile si i-a anuntat ca pleaca sa-si vada fratele, aflat la Londra. "Nu stim unde se afla in acest moment si nici ce face si nici poate fi contactat pe telefonul mobil din Romania, pentru ca l-a inchis", au povestit fostii sai colegii.

Ei spun ca Victor Spirescu a lucrat o singura zi si a renuntat la locul de munca de bunavoie. De asemenea, conducerea spalatoriei auto din Biggleswade neaga categoric ca romanul a fost concediat. Romanul Victor Spirescu, in varsta de 30 de ani, a ajuns in Marea Britanie la 1 ianuarie, fiind intampinat pe Aeroportul Luton de jurnalisti si de parlamentarul laburist Keith Vaz, presedintele Comisiei pentru Afaceri Interne din Camera Comunelor.

Cazul sau a fost mediatizat, in contextul polemicilor din Marea Britanie privind romanii si bulgarii care ar fi putut veni in tara dupa eliminarea restrictiilor pe piata muncii. Romanul incepuse sa lucreze din 2 ianuarie la o spalatorie auto din Biggleswade (comitatul Bedfordshire), dar a fost concediat.

Potrivit cotidianului The Times, seful sau a fost nemultumit de faptul ca vorbea frecvent la telefon in timpul serviciului cu jurnalistii, dar si cu membrii familei si, de asemenea, a fost deranjat de atentia pe care i-a acordat-o presa de la Londra.

Presa de la Londra a scris la inceputul saptamanii ca Victor Spirescu a fost condamnat in 2009 pentru agresarea fostei sale prietene. Potrivit presei, el a batut-o pe fosta sa prietena, care dorea sa puna capat relatiei. Victor Spirescu are in prezent o relatie cu o tanara in varsta de 19 ani, Catalina, care a ramas in locuinta pe care cei doi o detin in satul Pelisor, din Sibiu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri