Fiecare tara este buna la ceva. Asta ilustreaza o harta a globului terestru, potrivit careia fiecare stat este faimos datorita unei abilitati, industrii, produs sau fel de mancare, noteaza Huffington Post.

Asadar, Romania iese in evidenta cu viteza de descarcat de pe Internet, vecinii nostri bulgarii se pricep la a trai visul american, Germania este lider mondial in "aproape de a castiga Cupa Mondiala”, Afganistan se pricepe la opiu, Chile la a ramane casatorit, Africa Centrala la Internet scump, Congo la cimpanzei, Cehia la consumul de bere, Islanda la a penetra Internetul si Hong Kong are IQ mare, potrivit listei aparute aici.

"Am decis ca vrem sa facem o harta bazata pe o cercetare interesanta si apoi am incercat sa ne dam seama ce informatii ar fi interesant de stiut", a spus unul dintre realizatorii hartii de la DogHouseDiaries.

America se afla in fruntea tarilor la numarul de laureati ai Premiului Nobel si cele mai multe decese cauzate de masini de tuns iarba. "Cea mai surprinzatoare constatare este numarul de decese legate de masina de tuns iarba. Avem probabil un produs din viata de zi cu zi intr-o tara mare, dezvoltata si cu luxul de a detine o casa cu un gazon care necesita cosit, dar cred ca este un motiv perfect pentru a preveni decesele", a spus un reprezentant DogHouseDiaries.

Creatorii hartii, William Samari, Ray Yamartino si Anvari, au adunat informatiile din mai multe surse, proces care a durat intre trei si patru luni de zile.

Sursa foto: thedoghousediaries.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri