Studiu: Trei sferturi dintre romani aleg serviciile medicale private

Marinela Oprea16 Ianuarie 2014 in International

Infidelitatea, acceptata cel mai usor de francezi


Franta, tara in care se accepta cel mai usor infidelitatea

Francezii sunt cei care accepta cel mai mult infidelitatea, comparativ cu oamenii din alte state. Asta inseamna ca 53% dintre francezi considera ca o aventura extraconjugala este acceptabila din punct de vedere moral, potrivit unui studiu pewresearch.org.

Rezultatele studiului vin la scurt timp dupa ce presa din intreaga lume a vorbit despre o posibila aventura a presedintelui François Hollande cu o actrita de comedie, Julie Gayet.

Doar 47% vad intr-o aventura incalcarea moralitatii, ceea ce face ca Franta sa fie singura tara in care mai mult de jumatate din cetateni sa aiba cea mai relaxata perceptie in privinta relatiilor in afara casatoriei.

Asta face ca francezii sa-i depaseasca chiar si pe americani. In proportie de 33%, Chile este cea mai relaxata tara de pe continentele americane, departe de SUA unde doar 16% dintre cetateni au atitudine pozitiva fata de aventurile amoroase.

In topul celor care accepta usor infidelitatea urmeaza Germania (40%), Italia (36%), Spania (36%), Africa de Sud (35%), Cehia (34%) si Polonia (29%). Palestinienii si turcii considera ca a avea o relatie extraconjugala este imoral (94%), alaturi de indonezieni, iornadieniei, egipteni, pakistanezi, libanezi si tunisiei (peste 90% fiecare categorie).

In istoria politica a Frantei au existat mai multi presedinti implicati in scandaluri amoroase, de la Charles de Gaulle, la François Mitterrand si Jacques Chirac.

Citeste si despre Ei sunt presedintii francezi implicati in scandaluri amoroase rasunatoare.

Ei sunt presedintii francezi implicati in scandaluri amoroase rasunatoare

Ei sunt presedintii francezi implicati in scandaluri amoroase...

Recomandare Francois Hollande, promisiune de 30 de miliarde de euro pentru companii
Citeste si

mai multe articole din International
}