Ambitii mari la Real Madrid, cea mai bogata echipa de fotbal din lume, unde Florentino Perez, presedintele clubului madrilen, si-a bugetat investitii de 400 de milioane de euro in constructia si modernizarea arenei de fotbal.

Stadionul “Santiago Bernabeu” urmeaza sa fie transformat in intr-o arena ultramoderna, iar constructia va fi realizata de catre o echipa de arhitecti germani, impreuna cu o companie internationala de constructii si o alta din regiunea Cataluniei.
Arena de fotbal va beneficia de un exterior nou si de un acoperis retractabil, iar lucrarile vor dura circa trei ani de zile.
“Este momentul pentru o schimbare si vrem sa facem din Santiago Bernabeu cel mai bun si modern stadion din intreaga lume. Credem in acest priect si ne asteptam ca o data finalizat sa aduca un aport semnificativ imaginii clubului, a brandului si orasului”, a declarat Perez, citat de The Guardian.
Proprietarul companiei de arhitectura GMP a precizat ca modernizarea arenei sportive este cel mai important proiect in cariera de pana acum.
Lucrarile la noua arena sportiva ar urma sa inceapa la finalul acestui sezon.

Foto: captura stadiumguide.com

Sursa foto: captura stadiumguide.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri