Omul de afaceri George Soros a fost atacat si lovit in zona capului de o fosta iubita, actrita braziliana Adriana Ferreyr, in timpul audierilor care au avut loc marti, in cadrul unui proces pe care aceasta i l-a intentat miliardarului, informeaza dailymail.co.uk.

Conform avocatului lui George Soros, Martin Singer, care a depus deja plangere in legatura cu faptele de agresiune, Adriana Ferreyr s-a infuriat in timpul audierilor de marti deoarece nu i-a fost permis sa inregistreze video depozitia lui George Soros, scrie Mediafax.

George Soros, in varsta de 83 de ani, a fost dat in judecata in 2011 de fosta lui iubita, in varsta de 30 de ani, care il acuza de vatamare corporala si ii cere despagubiri de 50 de milioane de dolari.

Actrita braziliana de telenovele Adriana Ferreyr a spus ca Soros a palmuit-o si a incercat sa o sugrume in timpul unei altercatii privind un apartament in valoare de 1,9 milioane de dolari, situat in Manhattan, New York.

Potrivit Adrianei Ferreyr, George Soros nu si-a respectat promisiunea de a-i darui respectivul apartament din Manhattan. Actrita cere despagubiri de 50 de milioane de dolari pentru ca omul de afaceri i-a "provocat intentionat traume emotionale", in timpul conflictului declansat dupa ce miliardarul i-a comunicat ca ii va oferi acel apartament actualei sale sotii, Tamiko Bolton, cu care s-a casatorit in 2013.

Conform plangerii depuse vineri in instanta de avocatul lui George Soros, Martin Singer, Adriana Ferreyr a inceput sa strige in timpul audierilor de marti ca Soros este "un ticalos nenorocit". Apoi, Adriana Ferreyr s-a napustit asupra lui George Soros si l-a lovit in zona capului atat de puternic, incat acestuia i-au sarit din urechi castile de amplificare a sunetului pe care le purta.

In clipa in care avocatul Martin Singer a incercat sa o calmeze, actrita braziliana s-a intors si l-a palmuit pe acesta, lovindu-i ochelarii, care ulterior au cazut pe podea. Un alt barbat care a sarit in ajutor, Jose Santos, a fost de asemenea palmuit de catre Adriana Ferreyr si lovit in zona tibiei, conform declaratiilor lui Martin Singer.

In cele din urma, Adriana Ferreyr a lovit si bratul propriului sau avocat, William Beslow, si a parasit in graba sala de judecata.

Conform New York Daily News, Martin Singer si avocatul lui Ferreyr, William Beslow, au convenit ca depozitia lui George Soros sa nu fie filmata. Incidentul a fost declansat in momentul in care Adrianei Ferreyr i-ar fi fost comunicat faptul ca nu are voie sa filmeze depozitia lui Soros. Dupa ce Ferreyr a incercat sa filmeze depozitia cu propriul telefon mobil, audierile au fost intrerupte, avocatii cazand de acord sa ia o pauza de masa.

George Soros si Adriana Ferreyr au avut o relatie de cinci ani si s-au despartit in 2011.

La momentul initierii actiunii in instanta de catre Adriana Ferreyr, William Zabel, un alt avocat al lui Soros, a calificat procesul ca fiind "neimportant si lipsit in intregime de temei". "(...) acesta fiind, evident, o incercare de a stoarce bani de la clientul meu, despre care se stie ca este un om foarte bogat", a mai spus atunci avocatul William Zabel.

In septembrie 2013, miliardarul american de origine maghiara George Soros s-a casatorit cu Tamiko Bolton, iar printre cei aproximativ 500 de invitati la nunta s-au numarat Christine Lagarde, Jim Yong Kim, dar si Bono, dupa cum informa la momentul respectiv Reuters.

Pentru Soros, om de afaceri, investitor si filantrop, care are o avere de peste 20 de miliarde de dolari, potrivit Forbes, acesta este al treilea mariaj, in timp ce pentru Tamiko Bolton este al doilea. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere in 2008 si s-au logodit in august 2012.

George Soros a devenit bogat si celebru in 1992, in urma unei tranzactii istorice, prin care a facut un profit de un miliard opt sute de milioane de dolari, mizand la bursa pe deprecierea lirei sterline. Ulterior, autoritatile britanice au fost nevoite sa scoata lira din mecanismul de schimb valutar al Uniunii Europene. In 1993, George Soros a infiintat Fundatia pentru o Societate Deschisa, numita si Fundatia Soros.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri