Compania de vanzari directe Amway a raportat la nivel mondial vanzari de 11,8 mld. dolari, in crestere fata de nivelul de 11,3 mld. dolari in 2012.

Categoria cu cele mai mari vanzari este cea a produselor de nutritive, urmata de produsele pentru infrumusetare si cele pentru ingrijirea locuintei.

Pentru acest an compania a bugetat investitii de peste 375 mil. dolari in noi centre de productie si cercetare si dezvoltare in Washington, California, Michigan, India, China, Coreea de Sud si Vietnam.

Amway are 21.000 de angajati la nivel global.

Fondata in 1959 de catre antreprenorii Rich DeVos si Jay Van Andel, cu sediul in Ada, Michigan, Statele Unite ale Americii, Amway are peste 900 de cercetatori, ingineri si tehnicieni care lucreaza in 75 de centre specializate in cercetare.

Amway Romania, parte a companiei americane Amway, si-a inceput activitatea in 1997 si are un portofoliu de peste 450 de produse. Compania are pe plan local peste 40.000 de reprezentanti.

Cei mai importanti jucatori pe segmentul vanzarilor directe sunt Avon Romania, Cosmetics Oriflame si Zepter.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri