Comisia Europeana (CE) a adoptat la 22 ianuarie o recomandare menita sa asigure ca exista masuri de protectie pentru mediu si clima pentru tehnica fracturarii hidraulice de mare volum utilizata in operatiunile de exploatare a gazelor de sist.

Recomandarea ar urma sa ajute statele membre care doresc sa utilizeze aceasta practica sa abordeze riscurile de sanatate si de mediu si sa amelioreze transparenta pentru cetateni.

De asemenea, textul stabileste un cadru clar pentru investitori. In acelasi timp, recomandarea CE este insotita de o comunicare care analizeaza oportunitatile si provocarile pentru utilizarea fracturarii hidraulice in scopul extragerii hidrocarburilor.

Aceste hidrocarburi neconventionale sunt la originea unei revolutii energetice in SUA si numeroase companii vizeaza rezervele potentiale ale subsolului european, mai ales in Franta, potrivit sursei citate.

Citeste articolul integral pe Jurnalul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri