Ministrii de Externe ai statelor membre UE au ajuns la un acord pentru impunerea de sanctiuni membrilor regimului din Ucraina implicati in reprimarea manifestatiilor, printre masuri figurand neacordarea de vize de calatorie si blocarea averilor.

"Am luat decizia, in stransa cooperare cu cei trei ministri care negociaza la Kiev, sa procedam foarte rapid, in urmatoarele ore, la retragerea vizelor si blocarea averilor celor care sunt patati de sange", a declarat Emma Bonino, ministrul italian de Externe.
Ministrii de Externe din Germania, Franta si Polonia negociaza cu Administratia Viktor Ianukovici si cu liderii opozitiei un plan pentru depasirea crizei din Ucraina, anunta surse diplomatice europene citate de AFP. Cei trei ministrii, veniti joi la Kiev, au decis prelungirea vizitei, pana vineri, in efortul de a detensiona situatia, scrie Mediafax.
Initial, Laurent Fabius (Franta), Frank-Walter Steinmeier (Germania) si Radoslaw Sikorski (Polonia) urmau sa revina la Bruxelles joi dupa-amiaza pentru a participa la o reuniune de urgenta pe tema situatiei din Ucraina. "Cei trei ministri vor ramane la Kiev pentru moment, in contact cu Inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, Catherine Ashton", a precizat un diplomat european.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri