John Newman, un "activisit si stra-strabunic" din Florida, in sud-estul Statelor Unite, a intrat in atentia opiniei publice dupa ce, la varsta de 101 ani, a decis sa participe la alegerile din noiembrie pentru a obtine un mandat in Congresul american, transmite Mediafax, care citeaza AFP.

Barbatul, care pare cu 20 de ani mai tanar, a anuntat pe un blog dedicat campaniei sale ca se va prezenta, pentru prima oara, cu scopul "de a face auzita vocea tuturor cetatenilor".
"La 101 ani, eu nu ma gandesc la o cariera politica pe termen lung ce m-ar determina sa-mi vand idealurile, valorile sau personalitatea pentru o eventuala realegere", spune el pe blogul sau, adaugand ca vrea sa-i "inspire" si pe altii.
John Newman va participa la alegeri ca neafiliat politic si va fi unul dintre adversarii republicanului Vern Buchanan.
Combaterea saraciei sau promovarea sanatatii pentru saraci sunt cateva dintre punctele din programul sau electoral, a anuntat el pentru WWSB, statia locala a ABC.
"Sa votezi pentru un batran este ca si cum ai vota pentru un om nou", anunta sloganul sau, publicat pe contul de Twitter @JoeNewman101
In prezent, cel mai in varsta membru al Congresului este reprezentantul statului Texas, Ralph Hall, care are varsta de 90 de ani.
Camera Reprezentantilor si o treime din Congres urmeaza sa fie reinnoite la alegerile din noiembrie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri