Rapperul american Kanye West ii va cumpara logodnicei sale, vedeta de televiziune Kim Kardashian, cu care se va casatori in luna mai, zece restaurante fast-food din franciza Burger King din Europa, ca dar de nunta, informeaza femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

"Ca intotdeauna, Kanye are o conceptie neconventionala cand ii face cadouri lui Kim. El stie ca industria fast-food este de incredere si profitabila, in plus Burger King este un lant international, prin urmare ca este o idee perfecta pentru Kim. Kanye vrea sa ii cumpere zece restaurante din Marea Britanie, Italia si Franta, transformand-o pe Kim intr-o femeie de afaceri internationala", a declarat o sursa pentru publicatia The Daily Star.

Kanye West, care detine cateva restaurante Fatburger in Chicago, prin intermediul companiei sale, KW Foods LLC, ar dori ca logodnica sa sa renunte la reality show-ul "Keeping Up With the Kardashians", care este difuzat la televiziunea americana E!, si sa inceapa o cariera de succes in afaceri.

Vedeta de televiziune Kim Kardashian si rapperul Kanye West, care s-au logodit in octombrie 2013, se vor casatori pe 24 mai, la Paris.

Kim Kardashian si Kanye West, a caror relatie a inceput in 2012, sunt parintii unei fetite, North, nascuta la jumatatea lunii iunie 2013.

Kim Kardashian este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare ridicandu-se la peste 6 milioane de dolari in 2013.

Rapperul si producatorul american Kanye West a devenit cunoscut la inceputul anului 2000. Cel de-al treilea album al sau, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vandute materiale discografice ale anului 2007. West este castigator a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus in colaborare cu Jay-Z, a fost lansat in vara anului 2011. Cel mai recent album al sau este "Yeezus", lansat in iunie 2013.

Sursa foto: Kanye West, Kim Kardashian, MediafaxFoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri