Bulgaria este pregatita sa lanseze linii directe de transport maritim de marfuri catre Rusia, avand in vedere ca pe rutele care tranziteaza Ucraina ar putea aparea dificultati, a declarat ministrul bulgar al Transporturilor, Danail Papazov, transmite Novinite.

Papazov a aratat ca liniile maritime vor avea succes, intrucat transportatorii rutieri care tranziteaza Ucraina, catre Rusia, ar putea avea dificultati. Ministrul a precizat ca au aparut propuneri pentru infiintarea unor rute directe intre porturile rusesti si bulgaresti, iar Ministerul Transporturilor de la Sofia este pregatit sa faca acest lucru, in conditiile in care porturile din Varna si Burgas au capacitatea sa preceseze incarcarea si descarcarea vaselor, scrie Mediafax.

In plus, au avut loc discutii privind suplimentarea numarului de curse charter intre Rusia si Bulgaria, pentru sustinerea circulatiei turistilor intre cele doua tari, a spus Papazov, precizand ca toate cursele de acest tip sunt negociate conform unui acord din 1997.

Un nou acord, care stipuleaza cresterea numarului de operatori pentru cursele charter a fost trimis deja Rusiei si urmeaza sa fie semnat la o reuniune viitoare a unei comisii mixte.

Sursa foto: Nava maritima/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri