Noi imagini recente inregistrate prin satelit releva prezenta a 122 de obiecte intr-o zona de cautare din sudul Oceanului Indian, in care s-a prabusit zborul avionul care asigura zborul MH370, cu 239 de persoane la bord, pe 8 martie, a anuntat miercuri Malaysia, relateaza AFP.

In imagini inregistrate de catre un satelit Airbus Defence and Space apar zeci de obiecte care plutesc, intr-o zona de 400 de kilometri patrati de ocean, a declarat pentru presa ministrul Transporturilor Hishammuddin Hussein.

Este imposibil de spus daca aceste obiecte sunt fragmente din avionul Boeing 777 care a disparut in mod misterios in urma cu aproape trei saptamani, in timp ce se deplasa pe ruta Kuala Lumpur - Beijing, scrie Mediafax.

"Dar este un nou indiciu care ne va ajuta sa ne orientam mai bine operatiunile de cautare", a adaugat ministrul. Imaginile prin satelit precedente, transmise de Australia, China si Franta, arata si ele obiecte care plutesc, dintre care unele masoara mai multi metri, in zonele de cautare situate la cateva mii de kilometri sud-vest de Perth (oras situat pe coasta de vest a Australiei).

Dar inca nu este posibil ca acestea sa fie recuperate si identificate. Printre cele 122 de obiecte reperate pe imaginile Airbus Defence and Space, unele sunt de un metru lungime, altele de 23 de metri.

Sursa foto: Aeroportul Kuala Lumpur/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri