Sean Combs, cunoscut publicului larg sub numele de P. Diddy si recent Puff Daddy, s-a situat pe primul loc in topul celor mai bogati artisti rap/ hip-hop din 2014, realizat de revista Forbes, pozitie pe care o ocupa pentru al doilea an consecutiv, informeaza Mediafax.

Editorii revistei Forbes estimeaza ca artistul detine o avere de 700 de milioane de dolari, suma de 120 de milioane de dolari fiind castigata in cea mai mare parte anul trecut. Puff Daddy s-a imbogatit considerabil dupa lansarea retelei de televiziune prin cablu Revolt TV, considera Forbes.

Topul a fost facut public la o zi dupa ce reprezentantii Universitatii Howard au anuntat ca Puff Daddy va primi un titlu de doctor onorific in stiinte umaniste si va rosti discursul inaugural la festivitatea de absolvire a studentilor colegiului din Washington D.C., pe 14 mai.

Pe locul al doilea in topul realizat de Forbes se situeaza Dr. Dre, cu o avere de 550 de milioane de dolari, in timp ce Jay-Z ocupa locul al treilea, cu o avere estimata la 520 de milioane de dolari.

Topul 5 este completat de Bryan "Birdman" Williams, cu o avere de 160 de milioane de dolari, si de 50 Cent, cu o avere de 140 de milioane de dolari.

Puff Daddy, al carui nume real este Sean Combs, a devenit un mogul al industriei de divertisment din SUA, fiind actor si rapper, dar si castigator al unui premiu Grammy. In 2013, el a ocupat tot prima pozitie in topul Forbes al celor mai bogati artisti de muzica rap/ hip-hop din lume, cu o avere estimata la 580 de milioane de dolari.

Sursa foto: Sean Combs / Puff Daddy, Shutterstock.com

Sursa foto: Sean Combs / Puff Daddy, Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri