Insurgenti inarmati prorusi au preluat controlul, luni dimineata, asupra primariei din Kostiantinivka, un oras cu 80.000 de locuitori din estul Ucrainei, a constatat un jurnalist al AFP.

Aproximativ 20 de barbati inarmati si purtand uniforme fara insemne asigurau paza in fata primariei din acest oras situat la 70 de kilometri nord de Donetk, capitala regionala. In fata cladirii pe care a fost inaltat un drapel al "Republicii Donetk", militantii construiau baricade, relateaza Mediafax.

Operatiunea de preluare a controlului asupra sediului primariei din Kostiantinivka s-a desfasurat asemenea scenariului de la Slaviansk, oras situat la aproape 20 de kilometri, bastion al separatistilor prorusi.

Operatiunea a fost condusa de misteriosii "oameni in verde" bine pregatiti, pe care Kievul ii acuza ca sunt membri ai fortelor speciale ruse, ceea ce Moscova dezimte categoric.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri