In conditii de imponderabilitate chiar si traditionala indeletnicire a gradinaritul devine o adevarata aventura. Dar acest lucru nu i-a impiedicat pe cercetatorii aflati la bordul Statiei Spatiale Internationale sa demareze un proiect dedicat studiului cresterii plantelor.

Pe orbita sus sau jos devin doar niste cuvinte care stau linistite in dictionar, iar cresterea plantelor se produce haotic, semanand cu forme de exprimare ale unui artist ce poate fi considerat cel putin ciudat. Radacinile ar cauta cu disperare solul de care sa se agate, care ar pluti odata cu apa cu care ar trebui udate, iar lastarii cu dorinta de soare, ar gasi doar o lampa cu raze ultraviolete.

Citeste articolul integral pe Jurnalul.ro.

Sursa foto: YouTube.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri