Armata ucraineana a anuntat ca a lansat luni o "operatiune antiterorista" la aeroportul de la Donetk, aflat sub controlul unor insurgenti prorusi, a declarat un purtator de cuvant al celulei regionale insarcinate cu operatiunea pentru AFP.

"Operatiunea a fost lansata la ora (locala) 13.00 (13.00, ora Romaniei)", a declarat purtatorul de cuvant. Un jurnalist AFP a auzit explozii si tiruri sporadice in apropiere de aeroport. Fum negru se ridica in zona aeroportului si se auzea zgomotul produs de avioane de lupa. Toate zborurile au fost anulate luni dimineata.

Aeroportul din Donetk, in estul Ucrainei, a fost inchis dupa un atac al separatistilor prorusi, a anuntat un purtator de cuvant al aeroportului, relateaza AFP. "Mai multe persoane inarmate se afla in fata aeroportului si altele sunt in interior", a declarat Dmitro Kossinov, purtatorul de cuvant al aeroportului, scrie Mediafax.

El a adaugat ca atacul a fost lansat de zeci de persoane, care s-au prezentat drept "reprezentanti ai Republicii Donetk". Nu au avut loc confruntari armate, a mai afirmat purtatorul de cuvant. Aeroportul a fost evacuat si inchis, iar zborurile anulate.

Sursa foto: Avion pe aeroportul din Donetk/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri