Fanii echipei nationale a Japoniei au dat dovada de altruism la finalul partidei in care jucatorii niponi au pierdut in fata selectionatei din Coasta de Fildes cu un scor de 1-2, prin strangerea gunoaielor de pe stadionul Itaipava Pernambuco din Brazilia.

Cu toate ca suporterii echipelor de fotbal sunt renumiti pentru neglijenta de care dau dovada in tribunele stadioanelor, fanii Japoniei au dat un exemplu de civilizatie la finalul meciului in care Japonia a fost invinsa de Coasta de Fildes, informeaza publicatia britanica Metro.

Japonezii au oferit un moment rar in fotbalul modern si au curatat tribunele dupa meciul disputat sambata intre cele doua echipe.

Cu toate ca echipa lor a suferit o infrangere de 2-1 pe arena Itaipava Pernambuco in cadrul Grupei C a Campionatului Mondial, fanii niponi s-au consolat prin curatarea stadionului.

Acest comportament este unul obisnuit in Japonia, acolo unde fanii nu pleaca de pe stadion inainte de a se asigura ca au strans gunoaiele.

Sursa foto: Twitter

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri