Desi meciul Brazilia – Croatia, care a marcat debutul CM de fotbal 2014, se anunta initial unul echilibrat, scorul final dintre cele doua state s-a incheiat 3-1 in favoarea echipei din America Latina. Insa meciul cu Mexic este unul cu istoric. Ar putea produce Mexicul o surpriza?

Atat Brazilia cat si Mexic au inregistrat victorii in prima etapa a CM de fotbal, dar lupta in Grupa A se va da, cel putin statistic, intre cele doua puteri, castigatoarea grupei urmand sa evite confruntarea cu Olanda, posibila castigatoare a grupei B, mai ales dupa victoria uluitoare cu scorul de 5-1 impotriva selectionatei Spaniei.

Daca Brazilia a castigat in primul meci lupta cu Croatia, scor 3-1, mexicanii au reusit sa invinga cu scorul de 1-0 selectionata Camerunului. Pentru Mexic insa nu va fi usor. Statistica nu este neaparat de partea lor in confruntarile cu echipele mari. La nivel statistic confruntarea, dar mai ales prezenta acasa pentru Brazilia, ar putea sa dea castig echipei din America Latina. In ultimele 10 confruntari, Brazilia a inregistrat numai victorii, atat in meciurile oficiale, cat si in amicale, unele dintre meciuri fiind castigate cu 5-0 sau chiar 6-0, impotriva unor echipe precum Honduras sau Australia.

Brazilia – a saptea putere globala (PIB = 2,5 trilioane de dolari)

(sursa foto: fifa.com)

Mexic – a 11-a putere globala (PIB = 1,8 trilioane de dolari)

(sursa foto: fifa.com)

Cine va castiga meciul dintre Brazilia si Mexic?

Sursa foto: fifa.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri