Ghana a cumparat electricitate pentru a viziona meciul de aseara dintre Ghana si SUA. In timp ce americanii alegeau in ce bar sa vada meciul, problema Ghanei era ca nu va avea suficienta electricitate pentru alimentarea tuturor televizoarelor, potrivit abcnews.

Pentru a se asigura ca transmisia Cupei Mondiale nu va fi intrerupta, Ghana a achizitionat 50 de megawati de energie electrica de pe Coasta de Fildes. Autoritatile au facut un apel public pentru conservarea energiei electrice prin oprirea aparatelor care consuma energie electrica, precum racitoarele sau aerul conditionat.

Ghana a suferit un deficit de energie electrica din cauza nivelurilor reduse de apa de la barajele hidroelectrice de pe raul Volta, care produce majoritatea energiei electrice din tara.

Capacitatea electrica a Ghanei are nevoie de o crestere cu 5,175 megawati pana in 2023 pentru a suplini lipsurile rezervelor de energie actuale si pentru a alimenta cu energie suficienta teritoriul tarii.

Sursa foto: Goldman Sachs

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri