Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, a urcat, marti, schiopatand pe scena la ceremonia organizata in memoria bunicului sau, Kim Il-sung, care a decedat in urma cu 20 de ani, noteaza The Guardian.

Evenimentul a fost organizat in capitala Coreei de Nord, Phenian si difuzat de televiziunea de stat. Imaginile il arata pe Kim Jong-un mergand cu dificultate prin centrul scenei, catre portretul bunicului sau, fondatorul regimului nord-coreean.

Media de stat si propaganda oficiala a regimului sunt atent coordonate, iar imaginile in care liderul este surprins in momente de slabiciune sunt foarte rare. Kim Il-sun, care a condus tara pana in 1984, cand a murit, avea un ganglion de marimea unei mingi de tenis in zona cefei, motiv pentru care angajatii televiziunii de stat nu aveau voie sa-l filmeze din anumite unghiuri.

Nu este clar motivul pentru care Kim Jong-un a schiopatat pe scena. Cu toate acestea, dictatorul in varsta de 30 de ani a fost filmat in timpul unor vizite miliare pe coasta de est si de vest a Coreei de Nord.

Coreea de Nord a amenintat ca va executa un al patrulea test nuclear, incalcand sanctiunile venite din partea Natiunilor Unite. Mai mult, in ultimele 10 zile liderul nord-coreean a facut mai multe teste cu proiectile cu raza scurta de actiune si rachete.

Sursa foto: Youtube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri