Cea mai veche sticla de apa minerala a fost descoperita in Marea Baltica de catre cercetatorii polonezi. Aceasta are 200 de ani vechime.

Arheologii polonezi au gasit o sticla de 30 de centimetri in golful Gdansk, care ar fi prima sticla de apa minerala din istorie. A fost produsa intre 1806 si 1803, este de culoare maro si e o raritate, deoarece astfel de recipiente contineau bere sau vin in acea perioada.

“Nu am deschis sticla, nu stim ce contine sigur sau cum miroase apa de 200 de ani”, a declarat Tomasz Bednarz de la Muzeul Maritim din Polonia. Bednarz considera ca sticla ar putea contine apa Selters, dar nu exclude posibilitatea ca sticla sa contina vin.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri