Sa iti faci o fotografie cu Warren Buffett, cel mai cunoscut investitor din lume, este ceva unic, dar sa reusesti sa il prinzi in aceeasi fotografie si pe Sir Paul McCartney este cu adevarat impresionant.

Un adolescent din Omaha si cei trei prieteni ai sai s-au grabit sa ajunga la unul dintre magazinele locale dupa ce au aflat ca fostul component al trupei The Beatles se afla acolo, bucurandu-se de o inghetata. Cei patru tineri - Tom White, Jacob Murray, Drew Tvrdy si Luke Koester, s-au repezit in masina pentru a ajunge cat mai repede la eCreamery.

“Eram acasa cand prietenul meu a vazut o fotografie pe Instagram cu Paul mancand inghetata. Drew si-a luat chitara, Luke a luat un disc si ne-am dus cat de repede am putut in locul unde vazusem ca statea. Paul nu a putut sa cante la chitara, dar a fost foarte de treaba”, a declarat tanarul in varsta de 16 ani, Tom White, pentru The Telegraph.

Celebrul muzician se recupereaza dupa ce a fost externat din spital, unde a fost tratat din cauza unei infectii virale. Sir Paul McCartney s-a lasat fotografiat stand pe o banca alaturi de celebrul investitor american Warren Buffett.

Intalnirea a durat aproape cinci minute, dupa care cele doua celebritati s-au urcat intr-o masina si au plecat.

Sursa foto: Instagram / speeeeeeed_of_white

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri