Accidentul de metrou de la Moscova, care a avut loc marti, s-a soldat cu 22 de victime, printre care sase straini, inclusiv o femeie din Republica Moldova, potrivit unor surse citate de agentii rusesti de presa.

Potrivit agentiei Interfax, care citeaza o sursa din cadrul serviciilor de urgenta ale capitalei ruse, doi barbati din China, in varsta de 33 si 40 de ani, doi tadjici, in varsta de 24 si 25 de ani, un cetatean din Kirgizstan, in varsta de 24 de ani, si o femeie in varsta de 46 de ani din Republica Moldova au murit in accident, informeaza Mediafax.

De asemenea, o femeie in varsta de 32 de ani de la Koloma, o localitate din regiunea moscovita, a murit in accident. Locul de resedinta a altor cinci victime urmeaza sa fie stabilit, restul fiind locuitori ai capitalei. Potrivit agentiei Itar-Tass, care citeaza o sursa medicaa de la Moscova, bilantul victimelor a ajuns la 22 de morti. "Numarul total al ranitilor este de 162; 22 de persoane au murit", a declarat aceasta sursa.

In prezent, 129 de persoane ranite in accident sunt internate in 15 spitale, a precizat sursa citata, adaugand ca "alte 11 persoane au primit asistenta in ambulatoriu". Tragicul accident a avut loc marti la ora locala 8.39 (7.39, ora Romaniei), pe "banda albastra" a retelei de metrou din Moscova, intre statiile Park Pobedi si Slavianski Bulvar.

Trei vagoane au deraiat, in timp ce metroul circula cu viteza, iar toti pasagerii de la bord au fost blocati in subteran. Cauza accidentului nu a fost stabilita inca de catre anchetatori.

Sursa foto: Metrou in statia Sportivnaya din Moscova/ Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri