Desi a vrut doar sa fie ironic, mesajul sau a prevestit tragedia ce urma sa aiba loc in cateva ore. Un pasager al avionului Boeing 777 ce apartinea Malaysia Airlines, prabusit ieri in estul Ucrainei, a publicat pe contul sau de Facebook, inainte de zbor, o poza cu avionul, insotita de mesajul "Daca va disparea, sa stiti ca asa arata avionul".

La scurt timp, tragedia a avut loc in regiunea Donetk, la granita dintre Ucraina si Rusia. Toate cele aproape 300 de persoane de la bord, printre care si tanarul olandez care a postat pe Facebook, au murit.

In acelasi timp, compania Malaysia Airlines a anuntat pe Twitter ca a pierdut contactul cu avionul MH17, care a decolat din Amsterdam.

Anton Gerashchenko, un consilier in Ministrul de Interne al Ucrainei, a scris pe Facebook (in limba rusa) ca "280 de pasageri si 15 membri ai companiei au murit" si ca avionul a fost ultima oara localizat la altitudinea de 10.000 de metri, potrivit The Guardian.

Totodata, el a pus pus link-ul catre un film care arata cum iese fum intr-o zona in estul Ucrainei si a acuzat militantii de doborarea avionului.

"Un avion civil cu zbor de la Amsterdam la Kuala Lumpur tocmai a fost doborat de un sistem anti-aeronave Buk", a completat consilierul pe contul sau de Facebook.

Un avion de linie malaysian care decolase din Amsterdam si se indrepta spre Kuala Lumpur s-a prabusit joi in estul Ucrainei, intr-o zona controlata de separatistii prorusi, provocand moartea a aproape 300 de persoane. Oficiali americanii au declarat ca avionul malaysian a fost doborat de o racheta sol-aer, dar originea acesteia ramane nesigura.

Sursa foto: Cor Pan/Facebook.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri