Unii pasageri nu s-au mai imbarcat in avionul malaysian prabusit in estul Ucrainei fie pentru ca au intarziat, fie din dorinta de a face economii sau a calatori impreuna cu familia si nu le vine sa creada ca au ratat tragicul zbor in care au murit 298 de persoane, relateaza AFP.

Cand a aflat ca nu se va afla in acelasi avion impreuna cu sotia sa, Nour Azaani, si copilul in varsta de trei luni, Barry Sim s-a adresat agentiei unde rezervase biletele. "Calatoresc, de regula, cu Malaysia Airlines si i-am solicitat agentului sa imi rezerve biletul la acelasi zbor, impreuna cu familia", a relatat Barry, citat de cotidianul Algemeen Dagblad.

Avionul era insa plin, iar Barry nu a mai reusit sa gaseasca un bilet pentru zborul care a plecat joi dupa-amiaza de la Amsterdam, astfel ca a decis sa transfere biletele sotiei si fiicei la zborul de joi seara. "Nu doream sa calatorim separat", a mai povestit el. Barry se declara "usurat" si "binecuvantat" si spune ca gandurile sale se indreapta spre familiile numeroaselor victime ale tragediei, potrivit Mediafax.

La randul sau, Maarten de Jonge, in varsta de 29 de ani, membru intr-o echipa profesionista de ciclism din Malaysia, a scapat din catastrofa produsa in estul Ucrainei.

"In ultimul moment, am ales un zbor care pleca duminica, deoarece era cu 300 de euro mai ieftin. Mai era un singur loc liber, l-am rezervat imediar", a povestit el pentru presa olandeza. "Dorinta de a face economii mi-a salvat viata", adauga tanarul.

Alta familie, care urma sa ajunga in Australia, cu escala la Kuala Lumpur, pentru o inmormantare, a ajuns cu intarziere la aeroport pentru a cumpara biletele la zborul MH17. ""Este ireal", declara o femeie, pentru postul de televiziune local AT5, avand in brate o fetita. "Nu-mi vine sa cred", mai spune femeia.

Sursa foto: Avion Malaysia Airlines/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri