Echipele de interventie ucrainene, care au inceput cautarile in regiunea Donetk, a gasit 121 de cadavre din totalul de 298 de pasageri aflati la bordul avionului Malaysia Airlines prabusit joi in estul Ucrainei, a anuntat serviciul pe site-ul sau de internet, relateaza Ukrainian News Agency, in pagina electronica.

Cautarile au inceput joi la ora 17.40, dar au fost impiedicate de separatisti, afirma serviciile de salvare. Potrivit Ministerului ucrainean de Externe, care acuza separatistii ca au doborat avionul cu o racheta Buk, aeronava zbura la o altitudine de 10.000 de metri. Totodata, un expert britanic, Simon Calder, citat de BBC, sustine ca avionul zbura "la cea mai joasa altitudine permisa legal". Guvernul ucrainean a desemnat o comisie sa investigheze accidentul, informeaza Mediafax.

Potrivit unor informatii neconfirmate publicat de cotidianul The Star, la bordul avionului se afla si bunica vitrega a premierului malaysian Najib Razak, in varsta de 83 de ani. Pe de alta parte, Organizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat pe Twitter ca unul dintre membrii sai, Glenn Thomas, se afla la bordul avionului prabusit.

Zborul MH17 era coordonat de patru piloti, doi capitani si doi copiloti, potrivit BBC, cei doi capitani numarandu-se printre cei mai experimentati piloti ai companiei. Unul dintre ei era instructor pe avioanele Boeing 777 si niciul nu zbura pentru prima data pe ruta respectiva. Potrivit Ministerului malaysian al Transporturilor, la bordul avionului se aflau 173 de pasageri olandezi, fata de 154 cat anuntase compania Malaysian Airlines in noaptea de joi spre vineri.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri