Actorul Jason Biggs, care a jucat in America Pie si Orange is the New Black, a postat pe contul sau de Twitter o gluma despre avionul Malaysia Airlines, prabusit joi seara in Ucraina.

"Vrea cineva sa-mi cumpere milele acumulate din zborurile cu Malaysia Airlines?", a fost mesajul prin care acesta si-a atras mai multe critici din partea celor care i-au raspuns, potrivit Mashable.

Mai mult, acesta i-a ironizat pe cei care i-au criticat mesajul prin cuvinte care pot fi traduce prin "cretini" sau "lasi".

"Este mult prea devreme pentru o gluma de acest fel", "Nu e cool, nu e amuzant, domnule Jason Biggs", au fost cateva dintre raspunsurile primite de actorul in varsta de 36 de ani.

Malaysia Airlines este, aparent, o linie aeriana EXCELENTA. Va fi greu sa-si revina

Acesta a continuat seria de mesaje si le-a raspuns celor care nu au fost de acord cu postarea sa. "Ideea ca nu am empatie pentru victime sau familiile lor pentru ca am facut o gluma este absolut ridicola. Stiti asta, nu?", a spus Jason Biggs, care, intr-o alta postare, a ironizat compania aeriana. "Este trist pentru victime si familiile lor, evident. Dar Malaysia Airlines este, aparent, o linie aeriana EXCELENTA. Va fi greu sa-si revina", spune Jason Biggs intr-un alt mesaj postat pe reteaua de socializare.

Sursa foto: Jason Biggs/ Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri