Tatal unei adolescente olandeze care se afla la bordul aeronavei Malaysia Airlines i-a adresat o scrisoare deschisa presedintelui rus Vladimir Putin, in care i-a descris planurile de viata ale fiicei sale in varsta de 17 ani.

Olandezul Hans de Borst si-a pierdut unica fiica, Elsemiek de Borst, in urma acidentului aviatic din estul Ucrainei.

Acesta subliniaza, in scrisoarea adresata liderului de la Kremlin, ca liderii separatisti sunt vinovati de prabusirea avionului cu 298 de persoane la bord, potrivit The Telegraph.

Scrisoarea deschisa semnata de tatal indurerat a devenit virala dupa ce a fost postata pe site-urile de social media.

"Dle. Putin, Monstrule,

Mii de multumiri liderilor separatisti ai Guvernului ucrainean pentru uciderea singurului si dragului meu copil, Elsemiek.

Sper ca va puteti uita in oglinda

Elsemiek urma sa dea examenul de bacalaureat anul viitor, impreuna cu cele mai bune prietene ale ei, Julia si Marina, si s-a descurcat foarte bine la scoala. Urma apoi sa studieze ingineria la TU Delft si abia astepta sa faca asta. Dintr-o data, nu mai poate face asta! Avionul in care se afla a fost tinta unui atac intr-o tara straina in care se desfasura un razboi.

Domnilor mentionati mai sus, sper ca sunteti mandri de faptul ca ati inclus-o in razboi si ca i-ati curmat viata si sper ca va puteti uita in oglinda.

Va multumesc din nou.

Cu sinceritate,

Tatal lui Elsemiek, Hans swe Borst, a carui viata este ruinata, Monstrului."

Elsemiek de Borst intrase in ultimul an de liceu la Haga si calatorea cu mama, fratele si tatal vitreg pentru o vacanta in Malaysia.

Dintre cele 298 de persoane de la bordul aeronevei Malaysia Airlines care zbura de la Amterdam la Kuala Lumpur, 193 erau cetateni olandezi.

Sursa foto: Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri