Fiica lui Vladimir Putin a locuit in Olanda in ultimul an. Recent, acest lucru s-a aflat si primarul orasului in care acestea avea un apartament a cerut deportarea ei. Si-a cerut scuze pentru aceste declaratii, dar Maria Putin n-a asteptat sa vada reactii mai bune. Aceasta a parasit Olanda, conform presei britanice.

Primarul orasului olandez Hilversum a cerut deportarea fiicei lui Vladimir Putin. Maria Putin, in varsta de 29 de ani, locuia inca de anul trecut la Haga, alaturi de partenerul ei olandez. Acesta se numeste Jorrit Faasen, are 34 de ani si cei doi aveau un apartament intr-o zona de lux a capitalei Olandei. Motivul pentru care Pieter Broertjes a cerut deportarea, desi a revenit asupra declaratiilor, este suportul pe care Putin l-a oferit separatistilor din estul Ucrainei, care au doborat zborul Malaysia Airlines MH17.

Mirror informeaza ca Maria si Jorrit au plecat din Olanda si cel mai probabil s-au retras pentru o vreme in Rusia, unde pot fi mai bine protejati de Putin. Unul dintre locuitorii complexului in care si aceasta avea apartament a spus ca n-a mai vazut-o inca de cand avionul a fost doborat. „S-a mutat in urma cu un an, dar a fost o prezenta destul de discreta. Odata ce s-a aflat cine este, s-au cam starnit valurile. Si acum s-a intamplat asta. E clar ca nu se face vinovata de actiunile tatalui sau, dar nu vrem in zona oameni care protesteaza“, a spus unul dintre vecinii sai.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri