Statele Unite condamna reluarea ostilitatilor intre Israel si militantii palestinieni, pentru care invinovatesc miscarea islamista Hamas, care detine controlul asupra Fasiei Gaza, relateaza AFP.

"Suntem foarte preocupati de ceea ce s-a intamplat astazi, condamnam reluarea atacurilor cu rachete; Israelul are dreptul sa se apere de aceste atacuri", a declarat Marie Harf, purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat american. "Denuntam intreruperea armistitiului in Fasia Gaza", a subliniat Harf.

Negocierile organizate la Cairo intre reprezentantii palestinienilor si Israelului pentru prelungirea armistitiului in Fasia Gaza nu au inregistrat progrese, au anuntat negociatorii palestinieni, in contextul reluarii confruntarilor armate. "Nu exista progrese", a declarat Azzam al-Ahmed, seful delegatiei negociatorilor palestinieni de la Cairo, potrivit Mediafax. Armistitiul in Fasia Gaza urmeaza sa se incheie marti la miezul noptii.

Israelul si-a retras negociatorii de la Cairo si a reluat raidurile aeriene in Fasia Gaza, dupa o serie de atacuri cu rachete lansate de militanti Hamas. Premierul Benjamin Netanyahu a avertizat ca armata israeliana este pregatita sa continue operatiunile in Fasia Gaza pana la eliminarea riscului unor atacuri cu rachete.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri