Poligonul din orasul Liov, din vestul Ucrainei, foloseste fotografii cu imaginea presedintelui rus Vladimir Putin ca tinta pentru exercitii de tragere, relateaza The Independent, in pagina online.

Fotografiile care infatiseaza fata presedintelui rus atinsa de gloante au aparut in contextul in care criza a luat amploare in estul Ucrainei, iar confruntarile dintre insurgentii prorusi si fortele ucrainene s-au soldat cu 2.600 de morti din aprilie. In schimb, fotografii cu tricouri avand imprimata imaginea presedintelui Vladimir Putin pe coperta revistei Time au fost puse in vanzare la Sankt-Petersburg, informeaza Mediafax.

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a acuzat in mai multe randuri Rusia ca ii sustine pe rebelii prorusi si ca a trimis trupe pe teritoriul ucrainean. In replica, presedintele Vladimir Putin a insistat ca Rusia nu detine niciun rol in inarmarea rebelilor si nici nu a trimis trupe in estul Ucrainei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri