Premierul britanic David Cameron a fost victima unui moment stanjenitor la summitul NATO din Tara Galilor, cand a fost eclipsat de presedintele Barack Obama in timp ce se indrepta cu mana intinsa spre delegati pentru a-i saluta. Intr-o inregistrare video publicata se vede cun presedintele american si premierul britanic vin in acelasi timp si amandoi se grabesc sa stranga mana delegatilor. Dar Obama nu observa gestul premierului britanic si se grabeste sa salute delegatii, lasandu-l pe Cameron cu mana intinsa de doua ori.

Acesta nu este primul moment stanjenitor al lui Cameron, scrie Daily Mirror, in pagina electronica. Astfel, in 2011, David Cameron a incercat sa joace ping pong la dublu cu Obama, in cadrul unei conferinte de presa. Dar dat fiind faptul ca nu este foarte bun la acest joc, momentul nu a fost unul flatant pentru premier, relateaza Mediafax.

Cameron s-a exprimat foarte clar ca nu vrea ca Jean-Claude Juncker sa preia functia de presedinte al Comisiei Europene. Dar avand in vedere popularitatea lui printre liderii europeni, a reusit sa obtina functia. Ulterior, cand cei doi s-au intalnit in fata Parlamentului European din Bruxelles nu au vrut in mod clar sa isi stranga mana si au sfarsit intr-un gest bizar, parand ca bat palma in aer.

Un alt incident in care Cameron a fost implicat alaturi de Obama a fost cel al fotografiei de la funeraliile fostului presedinte sud-african Nelson Mandela. Cei doi s-au fotografiat alaturi de atragatoarea Helle Thorning-Schmidt, premierul Danemarcei, provocand o reactie de nemultumire vizibila pe fata Primei Doamne a Statelor Unite, Michelle Obama.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri