Te-ai gandit vreodata sa-i spui partenerului "Buna dimineata"! la cativa zeci de metri deasupra oceanului in timp ce stai in pat?! Mai multi arhitecti din Australia s-au gandit deja si au facut conceptul pentru o casa pe care vor sa o infiga direct in stanca. Speram ca nu ai rau de inaltime.

Casa este momentan la nivel de concept gandit pentru Modscape, o companie din Australia care proiecteaza si construieste imobile. Astfel, cand va fi construita, casa va avea cinci niveluri si va fi suspendata deasupra oceanului. La primul etaj (de sus in jos) se afla parcarea pentru masina si intrarea in locuinta, potrivit BBC News. Imobilul are trei dormitoare si un living din care se pot bucura de priveliste doar cei care nu au rau de inaltime.

In aceasta casa au fost proiectate si o baie, un spa in aer liber, bucatarie la etajul doi si o zona pentru gratar la etajul de jos. Locuinta are si scari, si lift in toate etajele. Cu un decor minimalist, casa a fost gandita astfel pentru a concentra atentia vizitatorilor catre valurile oceanului.

Sursa foto: Modscape.com.au

"V-ati putea imagina sa traiti suspendanti pe o stanca deasupra oceanului? Noi putem! Vedeti acest design conceptual pe care l-am facut pentru un cuplu care ne-a contactat pentru a testa optiunile de design pentru o casa de vacanta pe o parcela de teren intr-o zona extrema", au scris reprezentantii companiei Modscape pe pagina de Facebook.

Cuplu a cerut in mod special ca eventuala casa sa fie conceputa pe o coasta din Victoria, stat aflat in sud-estul Australiei. Dupa intinderea teritoriului, Victoria este al doilea cel mai mic de pe continentul australian si are capitala la Melbourne.

Sursa foto: Modscape/Facebook.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri