Lantul american de magazine Kmart atrage atentia printr-o noua reclama hilara si unica denumita "Shop Like a Boss" (cum sa faci cumparaturi ca un sef) odata cu lansarea programului Store prin care cei care devin membrii isi pot rezerva online produse pentru 48 de ore urmand sa le plateasca in magazin, scrie popcrush.com.

Reclama are in prim plan o batranica, pe nume Julia Ruiz, care sta in camera de zi cu un laptop si face cumparaturi online pe site-ul Kmart. Dupa ce si-a ales produsele, incepe muzica si dintr-odata bunicuta se transforma intr-un sef de strada, imbracata cu o jacheta leopard, ochelari de soare si lanturi de aur.

In drum spre magazin este insotita de doi tineri, care ii deschid usile la intrare si danseaza in drum spre casa de marcat pentru a-si ridica produsele, unde poate plati cash, cec sau cu un card de credit. Majoritatea magazinelor online cer un card de credit, insa Kmart accepta si plata cash, deci americanii vor putea arunca bancnotele de dolari ca niste sefi de strada.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri