Cea de-a 69-a sesiune a Adunarii Generale ONU a debutat, miercuri, la New York, in prezenta a peste 120 de sefi de stat si de Guvern. Majoritatea liderilor occidentali din intreaga lume s-au intrunit la acest eveniment, insa exista si cateva absente notabile, relateaza CBC News.

Daca ar fi sa tinem cont de contextul international, actuala sesiune a Adunarii Generale ONU ar trebui sa fie un summit de la care niciun lider politic marcant sa nu lipseasca. Efectele schimbarilor climatice, amenintarea epidemiei Ebola, lupta impotriva gruparii Statului Islamic, precum si criza din Ucraina sunt doar cateva dintre cele mai fierbinti subiecte ale momentului.

Chiar si asa insa exista cativa oficiali de prim rang care nu au putut sau nu au dorit sa participe la eveniment.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: Adunarea Generala ONU

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri