Protestatarii prodemocratie din Hong Kong au curatat strazile dupa o noapte de confruntari cu fortele de ordine.

Mii de oameni continua sa ocupe cartierul Admiralty din Hong Kong, protestand fata de refuzul Guvernului chinez de a permite desemnarea propriilor candidati in perspectiva scrutinului din anul 2017, potrivit Mediafax.

In contextul prelungirii protestelor, manifestantii au distribuit alimente si apa, curatand strazile dupa confruntarile cu fortele de ordine. De asemenea, unii protestatari au lasat un bilet, dupa atacarea unui vehicul al politiei. "Ne pare rau, nu stim cine a a facut acest lucru, noi nu suntem anarhisti, vrem democratie", se putea citi pe bilet. Leung Chun-ying, premierul regiunii Hong Kong desemnat de Beijing, a cerut incetarea protestelor. "Nu vrem probleme in Hong Kong", a spus el.

Mii de manifestanti continua sa sfideze puterea luni, la Hong Kong, dupa o noapte de confruntari cu fortele de ordine, blocand centrul orasului pentru a cere Beijingului mai multa libertate politica.

Sursa foto: Shutterstock.com/Proteste

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri