Guvernul condus de Boiko Borisov a fost inlaturat de la putere in februarie 2013, in urma unor ample proteste anticoruptie. Acum, partidul condus de fostul premier a castigat alegerile legislative.

Partidul GERB condus de Boiko Borisov a castigat 33,2% din voturile exprimate ieri de bulgari in cadrul alegerilor legislative, castigand scrutinul potrivit sondajelor exit poll realizate de Alpha Research, transmite Novinite.

Partidul Socialist (BSP) a iesit pe locul al doilea, castigand 16,5% din voturile exprimate, in timp ce partidul Miscarea Turca pentru Drepturi si Libertati a iesit pe al treilea loc, cu 14,1% din voturi. Blocul Reformist a obtinut 8,7%, in timp ce partidul Bulgaria fara Cenzura a atras 6,3% din voturile bulgarilor. Ultimele locuri sunt ocupate de partidul nationalist Frontul Patriotic, cu 6%, si ABV, condus de fostul presedinte Georgi Parvanov, care a obtinut 4,1% din voturi.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: Votare/ Shutterstock.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri