Vladimir Putin a descris intalnirea cu omologul ucrainean, Petro Porosenko, drept una pozitiva, in timp ce purtatorul lui de cuvant a recunoscut ca negocierile au fost putin dificile din cauza divergentelor dintre participanti.

Presedintele rus Vladimir Putin a descris intalnirea de vineri cu omologul sau ucrainean drept "pozitiva", in timp ce purtatorul de cuvant al Kremlinului a subliniat ca unii dintre participanti refuza sa inteleaga situatia reala din estul Ucrainei, relateaza Russia Today, in pagina online, potrivit Mediafax.

"A fost buna, a fost pozitiva", le-a spus Putin reporterilor zambind, dupa discutiile pe marginea summitului Asia-Europa din Italia, potrivit Reuters. Purtatorul de cuvant al lui Putin, Dmitri Peskov, a recunoscut ca negocierile au fost "dificile", unele din cauza divergentelor dintre participanti. "Participantii au discutat in detaliu despre implementarea acordurilor de la Minsk suficient de mult", a spus Peskov. "Din nefericire, unii dintre participanti au refuzat complet sa inteleaga situatia reala din sud-estul Ucrainei".

Presedintele rus Vladimir Putin cel ucrainean Petro Porosenko s-au intalnit vineri dimineata in apropiere de Milano. Lor li s-au alaturat cancelarul german Angela Merkel, presedintele francez Francois Hollande, premierul britanic David Cameron si presedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso. Intalnirea a fost gazduita de premierul italian Matteo Renzi, care a spus ca s-au inregistrat unele progrese, dar exista inca "multe divergente" pe tema crizei ucrainene.

Sursa foto: Twitter/Vladimir Putin

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri