Organizatia terorista Stat Islamic a trimis efective suplimentare in jurul orasului sirian Kobane, aflat la frontiera cu Turcia, in eforturile de a-l ocupa in totalitate, anunta Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), citat de AFP.

"Au fost trimisi combatanti suplimentari, munitie si echipamente" din provinciile Alep si Raqa, precizeaza OSDO. Grupul terorist sunnit detine controlul a jumatate din orasul Kobane si incearca sa obtina cat mai mult teren in aceasta zona strategica situata la frontiera dintre Siria si Turcia, noteaza Mediafax.

Organizatia terorista Stat Islamic (Stat Islamic in Irak si Siria / Stat Islamic in Irak si Levant) ocupa vaste regiuni din Siria si Irak, unde a instaurat un "califat islamic". In ultimele saptamani, teroristii sunniti au intensificat atacurile asupra orasului Kobane, cu populatie majoritar kurda.
O coalitie internationala condusa de Statele Unite bombardeaza pozitii ale grupului terorist sunnit in Siria si Irak.

Sursa foto: Shutterstock / Statul Islamic

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri