Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a fost sursa multor speculatii occidentale, mai ales in ceea ce priveste motivatiile sale. Eliminarea partidelor de opozitie, coruptia guvernamentala, atacurile la adresa societatii civile, controlul presei sau acuzatiile motivate politic sunt doar cateva dintre mijloacele de control ale lui Putin. Dar se mai pune o problema: ce a facut cu averile Uniunii Sovietice?, se intreaba „Epoch Times“.

Oamenii apropiati politic de Putin sunt multimilionari, iar oligarhii sunt chiar miliardari. Intelegerea dintre ei este ca membrii cercului intern al lui Putin isi pot pastra averile obtinute ilegal atata vreme cat nu-l provoaca politic pe lider. Rusia este cotata sub Nigeria in ceea ce priveste abilitatea statului de a controla coruptia, noteaza „Epoch Times“.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri