Oscar Pistorius, campionul paraolimpic, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, sub acuzatia de omor din culpa in procesul Reevei Steenkamp.

Campionul paralimpic Oscar Pistorius a fost condamnat, marti, la cinci ani de inchisoare cu executare, fiind gasit vinovat de omor din culpa in procesul in care era acuzat ca a ucis-o pe prietena sa Reeva Steenkamp, potrivit Mediafax.

Judecatoarea Thokozile Masipa l-a mai condamnat pe Pistorius la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru folosire de arme de foc. Imediat dupa incheierea citirea sentintei, campionul sud-africa a fost dus la inchisoare. Oscar Pistorius, in varsta de 27 de ani, a impuscat-o mortal la 14 februarie 2013 pe Reeva Steenkamp, model sud-african cu care avea o relatie de trei luni. Procesul lui Pistorius a inceput in luna martie 2014, la Pretoria.

Sursa foto: Shutterstock.com/Oscar Pistorius

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri