Biroul de Anchete si Analize pentru securitatea aviatiei civile (BEA) din Franta a anuntat marti ca trei acnhetatori vor fi trimisi la Moscova pentru a participa la ancheta cu privire la conditiile in care a murit presedintele grupului petrolier Total, Christophe de Margerie, relateaza AFP.

Avionul la bordul caruia se afla de Margerie - inmatriculat F - GLSA - era un Falcon 50 exploatat de compania Unijet. Avionul s-a prabusit la decolare, dupa ce s-a lovit de un vehicul de deszapezire, a anuntat BEA intr-un comunicat.

In afara de Christophe de Margerie, in accidentul de pe Aeroportul Vnukovo, langa Moscova, au mai murit doi membri ai echipajului tehnic si un membru al personalului de cabina, precizeaza Mediafax.

BEA afirma ca soferul vehiculului de deszapezire a murit si el. Potrivit altor surse, acesta ar fi supravietuit.
Ancheta cu privire la cauzele accidentului va fi efectuata de catre institutia rusa similara BEA - MAK. "Conform dispozitiilor internationale", BEA va participa la ancheta in calitate de reprezentant al statului in care este inmatriculat avionul, care l-a produs (Dassault Aviation) si care l-a exploatat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri