Planurile Guvernului David Cameron de limitare a imigratiei ii stigmatizeaza pe est-europeni, afirma Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, criticand dur mentalitatea prin care toti romanii si bulgarii sunt considerati infractori si recomandand Londrei "autoflagelarea".

Planurile premierului David Cameron a limitare a accesului imigrantilor la indemnizatii sociale ii stigmatizeaza pe est-europenii care au mers sa munceasca legal in Marea Britanie, a spus Jean-Claude Juncker. "Mai ales in Marea Britanie, care a pledat mereu pentru extinderea Uniunii Europene, trebuie sa inceteze aceasta discriminare a tarilor doar pentru motivul ca de obicei merge bine cand sunt stigmatizati altii. Uneori este potrivita autoflagelarea", a spus Jean-Claude Juncker, potrivit The Telegraph, citat de Mediafax.

"Ma opun in totalitate unui comportament prin care toti polonezii, totii romanii, totii bulgarii de pe piata muncii sunt tratati ca si cum ar avea mentalitatea de infractori. Acesti oameni muncesc si isi castiga salariile", a subliniat presedintele Comisiei Europene. Premierul britanic, David Cameron, a propus o serie de masuri pentru limitarea imigratiei si pentru restrictionarea accesului imigrantilor la indemnizatii sociale.

Sursa foto: Londra/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri