Sapte persoane se afla in arest preventiv in cadrul anchetei privind atacul comis cu o zi inainte impotriva saptamanalului satiric Charlie Hebdo, soldat cu 12 morti, a anuntat ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, relateaza AFP, citat de Mediafax.

"Sapte persoane", a raspuns pentru postul de radio Europe 1 ministrul, intrebat care este numarul persoanelor aflate in prezent in arest preventiv. O sursa judiciara a declarat, la randul sau, ca au fost retinute sapte persoane, barbati si femei din anturajul celor doi frati identificati drept presupusii autori ai atacului si care inca nu au fost gasiti. Anterior, premierul francez Manuel Valls anuntase "mai multe retineri si arestari preventive", fara a preciza numarul persoanelor vizate de acestea.

Premierul francez: Avem "mai multe retineri" in ancheta privind atacul de la Charlie Hebdo

Premierul francez, Manuel Valls, a anuntat joi "mai multe retineri" si "arestari preventive" in ancheta privind atacul sangeros impotriva saptamanalului satiric Charlie Hebdo, soldat cu 12 morti. "Au fost mai multe retineri in aceasta noapte, sunt arestari preventive", a declarat premierul pentru postul de radio RTL, refuzand sa ofere detalii, in timp ce a fost intrebat cu insistenta daca este vorba despre doi sau trei indivizi arestati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri