Nivel maxim de alerta in nordul Frantei. Autoritatile franceze cred ca aici s-ar afla autorii atacului terorist comis miercuri la redactia Charlie Hebdo.

Fortele de ordine au fost mobilizate masiv in regiunea Picardie, unde au loc perchezitii in mai multe localitati, scrie Le Parisien. Conform Le Figaro, zona de cautare este in jurul localitatii Crépy-en-Valois. Initial, surse citate de France3 afirmau ca suspectii s-au baricadat intr-o casa din Crépy-en-Valois, dar extinderea zonei de cautare contrazice aceste informatii, scrie Mediafax.

Douasprezece persoane au fost ucise, iar alte 11 au fost ranite, pe 7 ianuarie, intr-un atac comis de islamisti la sediul parizian al revistei satirice Charlie Hebdo. Printre victime se numara directorul publicatiei, Stéphane Charbonnier (Charb), si alti trei cunoscuti caricaturisti - Jean Cabut (Cabu), Bernard Verlhac (Tignous) si Georges Wolinski (Wolinski).

Sursa foto: Captura charliehebdo.fr

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri